
Carolina Soudah
Kostekonom, Receptkreatör och Sommelier
Carolina har skapat över egna 10 000 recept av mycket olika karaktär. Hon har ett enastående öga för hur recept ska skrivas, och har genom alla år hjälpt några av Sveriges bästa kockar och konditorer att strukturera upp recept, men även anpassa för konsumentbruk.
Som utbildad sommelier så kan Carolina tipsa om rätt vin till maten och hålla provningar, oftast provningen mat och vin i kombination som är de flestas favorit.

Frédéric Prothon
PhD i livsmedelsteknik & Executive MBA
Frédéric är en expert inom växtbaserad innovation med över 20 års erfarenhet i livsmedelsindustrin, där han har arbetat för bolag som Swedish Oat Fiber, Givaudan och Oatly. Idag jobbar han med Librixer, Saveggy, Elajo Technology Solutions och Lantmännen. Han kombinerar vetenskaplig och affärsmässig kompetens och fokuserar på att utveckla hållbara B2B- och B2C-lösningar, med en passion för att driva fram produkter som bidrar till en bättre framtid.

Mikael Soudah
Civilekonom, Managementkonsult & Interimchef
Mikael har erfarenhet från många olika branscher, både som ledare och projektledare. Kan rycka in som interimchef, eller när man behöver struktur, ordning och reda.
Som ledare har Mikael lång erfarenhet av personalhantering, rekrytering, arbetsrätt, motivation, budget, rapportering, inköp, avtal, krishantering m.m.
Förutom Svenska och engelska, så talar Mikael även franska och spanska